Massages

Hercules Handen

Bij Hercules Handen heeft u de keuze uit verschillende massages

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een massage waarbij ontspanning van de spieren het uitgangspunt is. De ontspanningsmassage is er op gericht om lichamelijke klachten te behandelen, zoals een stijve nek en pijnlijke schouderspieren.

Meer informatie over Ontspanningsmassage

sportmassage

Bij een sportmassage ligt de nadruk op het herstel en soepel houden van de spieren na het leveren van een fysieke inspanning. Hierdoor verbetert de doorbloeding van de spieren. Sportmassage wordt vaak ook preventief ingezet zodat het lichaam na het sporten sneller hersteld.

Meer informatie over Sportmassage

Shiatsu massage

Shiatsu is een oosterse vorm van massage en betekent letterlijk ´vingerdruk´. Met vingers en handen wordt op punten, vergelijkbaar met die uit de acupunctuur, druk uitgeoefend of worden de meridianen (energiebanen) gemasseerd.

Meer informatie over Shiatsu massage

Hercules Handen Massage

Hercules Handen massage is een unieke massage waarbij verschillende typen massages, zoals de ontspanningsmassage en shiatsu massage worden gecombineerd. Het is een massage op maat, aansluitend bij de wensen en behoeften van de cliënt.

Meer informatie over de Hercules Handen Massage

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter voorkoming van onder andere stress en RSI. De massage wordt op een draagbare stoel door de kleren heen gegeven en duurt ongeveer 20 minuten.

Meer informatie over Stoelmassage

Stoelmassage voor bedrijven

Bij een stoelmassage ontvangt u zittende in een speciale stoel een shiatsu-massage. Deze massage is bij uitstek geschikt voor een korte, gerichte massage van nek, schouder en armen. Bedrijven zetten stoelmassages regelmatig in ter preventie van ziekteverzuim ten gevolge van fysieke en stressgerelateerde klachten.

Meer informatie over Stoelmassage voor bedrijven

Scroll naar boven