Profiel

Wie is Gil Langberg

Gil is een integere, sociale man. Tot zijn kwaliteiten behoren zijn empathie en zijn begaanheid met mensen. Gil is zorgzaam en betrouwbaar. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij hem. Gil kan goed luisteren, is rustig, maar zit zelf ook niet om een praatje verlegen. Gil schat situaties snel in en kan een bijna intuïtieve observatie en analyse maken van mensen en problemen in het bewegingsapparaat.

Massage Hengelo, Massage Enschede, Hercules Handen Gil Langberg Delden massage profiel foto 1920x1920px, Enschede, Hengelo, Almelo, Delden, Borne, Goor en Oldenzaal

De ervaring van Gil

Gil heeft veel ervaring in werken met mensen. Van jongs af aan werkt Gil met en voor mensen. Al jaren heeft Gil zijn eigen praktijk voor massagetherapie en shiatsu. Gil heeft ook ervaring in de ouderen- en thuiszorg. Het werk doet Gil met veel plezier en geduld. Daarnaast begeleidt Gil mensen met bewegen. Zo kan Gil zijn interesse in bewegen en de werking van het menselijk lichaam combineren met zorg voor anderen.

Interesses en opleiding van Gil Langberg

Gil is geïnteresseerd in bewegen, sport en het menselijk lichaam. Gil heeft opleidingen voor shiatsu, fysiotherapie en fitnessinstructeur gevolgd. Gil houdt van een uitdaging in zijn vak. Zo helpt Gil cliënten die al jaren bij diverse behandelaars zijn geweest omgaan met hun klachten en geeft hen verlichting van de pijn door massage. Gil weet veel over klachten aan het bewegingsapparaat door ziekte of (verkeerd) bewegen, maar weet ook goed wat zijn grenzen zijn waar bij hij kan helpen met zijn behandeling.

Voorbeelden van cliënten die Gil heeft geholpen:

vrouw met klachten vanwege fibromyalgie
man met blijvende rugklachten vanwege whiplash
shiatsu bij chronische patiënten als complementaire therapie en verlichting
man in laatste levensfase met een paar keer per week bewegen
massage aan huis voor ouders met kleine kinderen

Scroll naar boven