Skip to content

Hercules Handen

Shiatsu Massage

Shiatsu massage

Shiatsu is een oosterse vorm van massage en betekent letterlijk ´vingerdruk´. Met vingers en handen, maar ook elleboog en knie, wordt op punten druk uitgeoefend. Meridianen (energiebanen), vergelijkbaar met punten uit de acupunctuur, worden gemasseerd. Volgens de oosterse denkwijze staan lokale, fysieke klachten niet op zich. Een pijnlijk gewricht in de rug kan bijvoorbeeld betekenen dat er disbalans is in de wervelkolom. Bij Shiatsu wordt altijd het hele lichaam behandeld om het systeem in balans te brengen. Het effect van shiatsu is veelzijdig: het zorgt bijvoorbeeld voor betere regulatie van interne organen, zoals maag en darmen, maar ook soepele spieren en gewrichten.

Hercules Handen Massage heeft cliënten (complementair) behandeld met o.a. de volgende klachten: vermoeidheidsklachten, artrose, moeilijke stoelgang/spastische darm, chronisch vermoeidheidssyndroom, bekkeninstabiliteit, fibromyalgie en niet goed werkende schildklier.

Reserveer nu online een massage. Klik hier voor het reserveren van een Shiatsu Massage

De ervaringen van Harald uit Delden:

“Niets vermoedend en in eerste instantie klachtenvrij, ging in naar Gil om een algehele massage te ondergaan, zodat alle energie vrij blijft stromen. Al snel vond Gil een aantal blokkades en pijnpunten, welke hij te lijf ging met massage en shiatsu. De effecten zijn direct voelbaar, de uitwerking is groot, ook in de tijd daarna. De massage maakt je bewust van hoe verkrampt je soms met je lichaam en ideeën omgaat, en maakt een aanzet om meer ruimte te creëren.”