Sportmassage

Hercules Handen

Sportmassage

Sportmassage

Bij een sportmassage ligt de nadruk op het opwarmen en soepel houden van de spieren. Deze massage is tevens geschikt voor een ‘diepe-massage’, waarbij door kneden de spieren en het weefsel behandeld worden. Het is ook mogelijk alleen een bepaald gebied te masseren, bijvoorbeeld de benen en kuiten. Sportmassage wordt vaak ook preventief ingezet zodat het lichaam na het sporten sneller hersteld. Dit zorgt voor minder blessures en betere prestaties. Een sportmassage kan daarnaast helpen bij mensen die een zittend beroep hebben en daardoor fysieke klachten ervaren. Sportmassage is een stevige massage voor een snelle spierontspanning.

Hercules Handen Massage heeft cliënten (complementair) behandeld met o.a. de volgende klachten: verschillende soorten blessures, zoals een tennisarm, spierpijn en vermoeide spieren, pijnlijke kuitspier, problemen met achillespees, verkorte hamstring en pijnlijke ligamenten.

Reserveer nu online een massage. Klik hier voor het reserveren van een Sportmassage.

De ervaringen van Erwin uit Borne:

“Ik heb ervaren en merk het nog steeds dat door een regelmatige massage van Gil mijn sportieve prestaties (beweeglijkheid en conditie) met golf en mountainbiken zijn verbetert. Gil luistert goed weet wat hij doet en verwijst desnoods naar de huisarts of specialist als hij merkt dat de eventuele klachten niet op zijn terrein liggen.”

Scroll naar boven