Stoelmassage voor bedrijven

Hercules Handen

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter voorkoming van onder andere werkstress en RSI. De massage wordt op een draagbare stoel op de werkplek door de kleren heen gegeven en duurt ongeveer 20 minuten. Doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van zuurstof naar de hersenen toeneemt, voelen werknemers zich na de behandeling ontspannen en beter bestand tegen stress.

Tevens kan de stoelmasseur medewerkers adviseren op het gebied van ergonomie, houding en bewegen. Na de massage voelen werknemers zich gemotiveerder en energieker. Dit draagt tevens bij tot een prettige werksfeer. Kortom, bedrijfsmassage is niet alleen goed voor de werknemer maar voor het hele bedrijf!

Voordelen voor de werkgever:

♦ Kostenbesparend omdat er preventief aan gezondheidsbevordering wordt gewerkt
♦ Stoelmassage is fiscaal aftrekbaar, mits dit onderdeel uitmaakt van het arbo-plan/fitpakket; de massages tijdens werktijd plaatsvinden én de werknemer geen eigen bijdrage betaalt
♦ Voorkomen is beter dan genezen: ziekte van een werknemer kost per dag € 250 (bron Arbo/Ned)
♦ Advies op het gebied van ergonomie, houding en bewegen
♦ Stoelmassage kan worden gezien als secundaire arbeidsvoorwaarde: een kwart van alle werknemers wil graag stoelmassages op het werk (bron: Randstad Werkmonitor)

Hoe werkt het:

U krijgt allereerst een gratis demonstratie wanneer u interesse heeft. Op een vast afgesproken tijdstip komen wij voor de behandelingen. U hoeft alleen een rustige ruimte ter beschikking te stellen waar de behandelingen uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u voor uw werknemers gebruik maken van stoelmassages? Of wilt u een stoelmasseur voor een bedrijfsfeest of open dag? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Hercules Handen komt graag langs voor een persoonlijke kennismaking en gratis demonstratie.

Prijzen voor Bedrijven (excl. BTW):

 
Uurtarief (ca. 3 personen): €67,50
Reiskosten per kilometer: i0,30
Demonstratie: Gratis
Scroll naar boven