Ontspanningsmassage

Hercules Handen

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage, ook wel klassieke massage genoemd, is een massage waarbij ontspanning het uitgangspunt is. Het is de meest voorkomende massagetherapie uit het Westen. De handgrepen worden onder andere gebruikt door fysiotherapeuten. De klassieke massage is er op gericht om lichamelijke klachten te behandelen, zoals een stijve nek en vastzittende schouderspieren. De handgrepen zorgen voor het laten circuleren van bloed en spieren laten doorbloeden. Spieren, pezen en ligamenten worden losgemaakt. Het effect van een klassieke massage is dat spieren ontspannen en pijn en spanning afnemen.

Hercules Handen Massage heeft cliënten (complementair) behandeld met o.a. de volgende klachten: stress, slapeloosheid, nekpijn, hoofdpijn, pijnlijke benen en vermoeidheid.

Reserveer nu online een massage. Klik hier voor het reserveren van een Ontspanningsmassage

De ervaringen van Chantal uit Hengelo:

“Een professionele masseur, die op een prettige manier, in een gemoedelijke omgeving, altijd weer de juiste ‘spier’ weet te raken. Voor mij zijn de massages grotendeels ontspannend, maar Gil is tevens heel bewust bezig met het opsporen van ‘knopen’ in de spieren / zwakke plekken.

Scroll naar boven